Om Lantbutiken

Om oss

Lantbutiken startade 2009 och har sedan dess haft som mål att kunna erbjuda ett brett sortiment med attraktiva produkter av hög kvalitet. Lantbutiken har sedan starten haft ett fokus på jord- och lantbruk, men är nu mer inriktade på djurhållning. Våra ledord har då kommit att bli ”Allt för dina djur”.

Sedan 2016 ägs Lantbutiken av det börsnoterade bolaget Volati AB och drivs av Kellfri AB.

Vår historia

Idén om Lantbutiken kom i samband med att Lantbutikens grundare Anders Bengtsson tillsammans med sin far Erland Bengtsson, uppfann stängselöppnaren. Anders såg möjligheten att, inte bara sälja en ny produkt, utan även bli en komplett nätbutik för dem som bor och brukar på landet.

Anders är uppväxt på en gård i Västra Götaland där lantbrukslivet har haft en stor betydelse för hela företagets utveckling. Anders hade redan från starten av Lantbutiken haft ett genuint intresse för de produkter som säljs och såg tidigt vilket behov som fanns för lantbrukare, och från början riktades försäljningen enbart mot lantbrukare. Men efter allt som tiden gick utökades kundkretsen till både privatpersoner, kommuner och företag inom bland annat bygg, skola, mjölkgårdar och verkstäder.

Nu, 10 år senare, är Lantbutiken fortfarande en eftertraktad och stor aktör på marknaden för lantbrukare och djurägare. Under 2019 fick Lantbutiken ett ansiktslyft och vi har strukturerat upp bland våra produkter och gett butiken ett nyanserat innehåll med huvudfokus på dina djur. Vi tror att detta kommer underlätta i ditt sökande efter djur- och lantbruksprodukter och ser fram emot att fortsätta vara din jordnära butik.

Lantbutiken ägs numera av Volati AB och drivs av systerverksamheten Kellfri AB i hjärtat av Västgötaslätten. Kellfri har ett komplett sortiment av produkter och maskiner för lant- och skogsbruk. Läs mer på www.Kellfri.se.

Lantbutiken.se är ett registrerat varumärke och skyddat inom EU.
Klicka för större bild.

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.