Foderhäckar Får

Skydda maten med en foderhäck för får så håller den sig fräsch och aptitlig längre. Med en foderhäck kan du ge foder åt många djur på samma gång utan att fåren känner sig stressade. Foderhäckar är ett utmärkt alternativ för dig som vill utfodra fåren med grovfoder ute i hagen. Bra utfodringsplatser som utgår från såväl dina som djurens behov är en viktig del av all djurhållning. 

En foderhäck för får från oss är gjord i material som klarar vårt skandinaviska klimat i många år. Den är dessutom robust i konstruktionen. Du behöver inte oroa dig för att en foderhäck för får ska falla omkull eller orsaka klämskador. Den tål helt enkelt trycket från fåren när de äter och det är enkelt att både flytta foderhäcken med en traktor och att fylla på med nytt foder. Foderhäckar kan också vara konstruerade så att du kan rulla dem till rätt plats i fårhagen.

Det är hygieniskt att utfodra med en foderhäck för får

När fåren inte trampar omkring i sitt foder minskar risken för att de ska få i sig smuts som gör dem sjuka. En bra foderhäck för får är alltså hälsobefrämjande. Dina foderhäckar ska ha tillräckligt många utfodringsplatser så att fåren inte hamnar i ett läge där de konkurrerar med varandra om mat och utrymme. Du får helt enkelt friskare och mer harmoniska får när du utfodrar dem med hjälp av en bra foderhäck för får. En annan fördel är att du inte behöver städa lika mycket eftersom det inte blir en massa spill på marken.

En foderhäck säljes med allt du behöver för att kunna börja använda den och du kan välja mellan modeller i flera olika utföranden. Kontrollera så att foderhäcken är tillräckligt stor för de balar som du utfodrar fåren med.


4 artiklar

per sidakeyboard_arrow_down
Sätt fallande sortering
 1. Foderhäck med täckta bogstöd, 12 platser
  Foderhäck med täckta bogstöd, 12 platser

  En foderhäck med täta skarvar och helt täckta bogstöd

  4 738:-
 2. Foderhäck för får, 1,7 m ø, 4-delar
  Foderhäck för får, 1,7 m ø, 4-delar

  Galvaniserad rund foderhäck för får, 24 pl, 4 sektioner.

  3 238:-
 3. Foderhäck med tak för får
  Foderhäck med tak för får

  Storbalsfoderhäck med justerbara fodergrindar, 22 platser.

  10 625:-
 4. Foderhäck för får, 24 platser
  Foderhäck för får, 24 platser

  Foderhäck för får och lamm, 24 platser. Med utbytbara foderribbor.

  Specialpris 1 863:- Ordinarie pris 2 488:-
  Erbjudandet gäller till 1970-01-01

4 artiklar

per sidakeyboard_arrow_down
Sätt fallande sortering
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.