Äggkläckningsmaskin för 12 ägg, ET 512A Biomaster, automatisk vändning

I lager
SKU
49-3973BM

Antibakteriell äggkläckningsmaskin för upp til 12 ägg.

Skriv din recension

Äggkläckningsmaskin 12 ägg

OBS!
Om du planerar att kläcka ägg, tänk på att alltid beställa hem äggkläckningsmaskinen först. Rekommenderat är att alltid testköra äggkläckningsmaskinen och dess funktioner utan ägg innan du sätter igång med din äggkläckning.


Den här äggkläckningsmaskinen är byggd för att vara enkel och användarvänlig och passar både nybörjare och för de som sysslar med större avel. Maskinen är innovativ och tillförlitlig tack vare sin ytbehandling av BiomasterTM.

Äggkläckningsmaskinen är behandlad med BiomasterTM, ett permanent antibakteriellt tillsatsmedel med silverjoner. Detta skapar ett säkert och effektivt system för att kontrollera spridningen av skadliga bakterier, samtidigt som det arbetar mot virus och mer än 50 olika typer av skadliga bakterier.

Locket är försett med två stycken inspektionsfönster som låter dig se och följa alla steg i utvecklingen av äggkläckningen utan att behöva öppna locket. Med den tillhörande äggbrickan kan du placera både ett större ägg (t ex höns) och fyra mindre (t ex vaktel) utan att behöva byta bricka.

Påfyllning av vatten görs från utsidan via maskinen. Genom att låta locket vara stängt minskar du risken att rubba värmen och luftfuktigheten.

Äggkläckningsmaskinen är även utrustad med en digital display som visar temperaturen inuti äggkläckningsmaskinen. Värmen justeras enkelt via en plus- och minusknapp mellan 30-40° C. Maskinen har en temperaturvariation på 0.1° C.

Äggkläckningsmaskinen är utrustad med automatisk vändning av äggen. Äggbrickans lutning justeras med en OVOMATIC vridenhet.

Varför är det bra med silverjoner?

En yta som är behandlad med BiomasterTM och silverjoner skyddar ytan och förhindrar bakterietillväxt vid kontakt. BiomasterTM förhindrar också replikation av bakteriecell-DNA, som därmed dödar bakterierna.

BiomasterTM – Varför är det bra?

BioomasterTM förhindrar spridning av bakterieinfektioner i embryot som oftast är dödsorsaken under kläckningen. BiomasterTM-additivet införlivas i formen från vilken äggkläckningsmaskinens plastkropp är gjuten och tillhandahåller därför maximal antibakteriellt skydd under maskinens livstid.

Behandlingen påverkar inte mekanisk prestanda.

Teknisk specifikation

Antal ägg: 12 ägg eller 48 små ägg

Spänning: 230V 50 / 60Hz, enfas

Maximal effekt: 80 Watt AC

Genomsnittlig daglig förbrukning: max. 1,0kW / 24h

Temperaturområde: från 30 ° C till 40 ° C

Skyddsklass: IPX4

Kropp: plastmaterial plus BiomasterTM tillsatsmedel

Extern kabeldragning: dubbelisolerad bipolär strömkabel

Dimensioner: 320 x 360 x 260 mm

Vikt: 3 kg

Typ av ägg att inkubera: höna, fasan, guineafågel, vaktel, patrull, grå patrull, stenpatron, kalkon, påfågel, duva, exotiska fåglar, rovfåglar och palmfåglar som gås, mallard, alla raser av anka m.fl.

 

Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. Alla rättigheter reserverade.